Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Дичина смажена
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:57
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Картошка поможет похудеть: ученые
Вредные привычки, способные спровоцировать рак
Похмелье - как избежать и как лечиться
10 правил, которые помогут побороть диабет


Дичина смажена


Рябчик або куріпка сіра — 1/2 шт., або куріпка біла — 1/3 шт., або тетерук — 1/5 шт., або фазан — 1/4 шт., або глухар — 1/8шт, маргарин столовий або жир тваринний топлений харчовий — 5, масло вершкове — 7, гарнір — 150.

Заправлені тушки дичини натерти сіллю і смажити так само, як і курку.

Малу дичину (перепілку, дупеля, бекаса) смажити у сотейнику. Перед смаженням їх покрити тонким шаром шпику і перев'язати шпагатом. Після утворення коричневої кірочки сотейник закрити кришкою і на слабкому вогні довести до готовності.

Перед подаванням на порціонне блюдо або тарілку покласти картоплю фрі або смажену, поряд — на скибочці пшеничного хліба, підсмаженого на маслі і змащеного паштетом з печінки, покласти кусок дичини або цілу тушку, полити вершковим маслом або підлити м'ясний сік. Окремо можна подати салат з червоно- або білоголової капусти, мариновані фрукти або ягоди.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: дичь




Категория: Вторые блюда | Добавлено 02.09.2015
Просмотров: 654 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Дичина смажена"

Дичина

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика