М'ясо або птиця, або кролик, або дичина, смажені з гарніром
Яловичина — 156 або свинина — 129, або баранина — 166, або телятина — 180, жир тваринний топлений харчовий — 3, маса смажених м'ясних продуктів — 75, або курка — 216, або курчата — 213, або індичка — 192, або гуска— 261, або кролик— 143; або тетерук — 1/4 шт., або рябчик, або куріпка сіра — 2/3 шт., або фазан — 1/4 шт., маргарин столовий — 5, маса смаженої птиці або дичини, або кролика — 100, гарнір — 75, соус — 25. Вихід — 175/200.
М'ясо, птицю, дичину і кролика підсмажити, як і для гарячих м'ясних страв.
Готове м'ясо охолодити, нарізати тоненькими кусочками упоперек волокон (2—4 на порцію), птицю, кролика, дичину нарубати по два куски на порцію, викласти на блюдо, збоку букетами покласти гарнір — зелений салат, корнішони, січене м'ясне желе, огірки, томати, струганий хрін. Страву прикрасити листками салату. Окремо в соуснику подати соус хрін з оцтом або соус майонез з корнішонами.