4 цибулини 2 яйця 1 ст. л. борошна 1/2 ч. л. соди 1 ч. л. оцту 2 морквини 1 ч. л. томатної пасти олія сіль
Смак надзвичайний саме з тушкованою морквою. Іноді цибульники подають зі сметаною, але смак геть інший. Головне — нарізати цибулю зовсім тоненько та готувати на помірному вогні, щоб цибульники добре просмажились. Тісто повинно вийти рідким, щоб добре розтікалось по пательні та цибульники виходили тоненькими, тому, якщо яйця маленькі, покладіть на одне більше.
3 цибулини наріжте дуже дрібними скибочками. Трохи розчавіть руками, щоб пом’якшити.
Додайте яйця, борошно, сіль, перець та погашену оцтом соду. Перемішайте.
Розігрійте пательню з олією та смажте цибульники на помірному вогні, викладаючи ложкою як оладки. Розрівнюйте ложкою середину, щоб цибуля лежала в один шар та добре просмажилась.
Решту цибулі поріжте півкільцями, обсмажте на олії, додайте натерту на крупній тертушці моркву, смажте, помішуючи, щоб не пригоріла, додайте томатну пасту, півсклянки води та сіль. Тушкуйте до м’якості, поки вода не випарується. Якщо морква несолодка, додайте 1 ч. л. цукру.