Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Вергуни
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 08:01
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Несладкие мучные блюда

Поиск

Химический состав пищи
Назван рецепт самой дорогой сосиски
Хорошая новость: диетолог разрешил ночные перекусы
Эндометриоз - причина бесплодия


Вергуни


В просіяному борошні роблять заглиблення, куди вливають сметану, яєчні жовтки, ром, оцет, кладуть цукор, сіль і замішують круте тісто. Тісто розкачують тонким шаром завтовшки не більше 2—3 мм, нарізують вузькими смужками завширшки 3,5 см і завдовжки 10—12 см, переплітають їх по 2—3 разом, а кінці зліплюють. Найкраще різати смужки спеціальним пристосуванням, що складається з валика з насадженими на ньому на однаковій відстані один від одного дисками з зазуб-ринами, якими вергунам надається гарної зубчастої форми. Вергуни смажать в розігрітому смальці в широкій низькій каструлі, щоб вони вільно плавали. Зарум'янені вергуни виймають з жиру виделкою, кладуть на блюдо і посипають цукровою пудрою, змішаною з ваніллю. Смальцю беруть не менше 750 г. Після смаження всіх вергунів смалець виливають у холодну воду, кип'ятять, і, як тільки він остигне, його збирають для дальшого використання.

На З склянки борошна — 0,5 склянки сметани, З жовтки, 1 ст. ложку цукру, 0,25 чайної ложки солі, 2 ст. ложки рому або коньяку.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: вергун, крендель, пончики




Категория: Несладкие мучные блюда | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 703 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Вергуни"

Вергуни"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика