Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
20.05.2024, 14:38 |
|
Поиск
Потапці (грінки) з салом
Хліб житній або пшеничний — 40, сало шпик — 25, томати свіжі — 80. Вихід — 100 (хліба — 40, сала — 10, томатів — 50).
Хліб і сало нарізати скибочками і обсмажити з обох боків. Томати розрізати навпіл і обсмажити.
Перед подаванням на потапці (грінки) покласти сало і половинки томатів, прикрасити зеленню.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: потапци
|
Категория: Закуски | Добавлено 06.09.2015
|
Просмотров: 676
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Потапці (грінки) з салом"
|
|