Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Пінники
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 02:59
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Боремся с перееданием и лишним весом
Систематическое недосыпание увеличивает риск сердечных заболеваний у женщин
Подходит ли мне эта диета?
В плохих отношениях с начальством до глубокой старости не доживешь - ученые


Пінники
ПІННИК ІЗ СМЕТАНИ

Свіжу сметану змішують з пшеничним борошном і кип'ятять на легкому вогні, весь час помішуючи, щоб не пригоріла. Коли сметана загусне, її охолоджують, додають розтерті з цукром жовтки і збиті в піну білки. Все добре змішують, викладають у змащений холодним вершковим маслом сотейник або каструлю і запікають в духовці.

Подають на стіл з варенням або цукром.

На 2 склянки сметани — 5 яєць, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 1 склянку цукру.

ПІННИК ШОКОЛАДНИЙ

Картопляне або пшеничне борошно, цукор і розтертий шоколад розмішують з вершковим маслом і розводять, потроху мішаючи, теплим молоком. Масу ставлять на слабкий вогонь і, весь час помішуючи, дають їй загуснути. Коли маса загусне, її знімають з плити, остуджують, кладуть збиті з 1 чайною ложкою цукру жовтки і збиті в піну білки, обережно перемішують, викладають у змащену маслом форму і ставлять на 20 хвилин в духовку (температура помірна).

Коли пінник зарум'яниться і підніметься, його подають на стіл прямо з формою. До пінника подають вершки.

На З склянки молока — по 4 ст. ложки картопляного або пшеничного борошна, розтертого шоколаду і цукру, 1 ст. ложку вершкового масла в масу і 1 ст. ложку вершкового масла для змащування форми, 6 яєць.

ПІННИК ІЗ СМЕТАНИ ТА ЗБИТИХ ВЕРШКІВ

Сметану збивають в піну, поступово додаючи яєчні жовтки, пшеничне борошно, ваніль і цукор. В кінці збивання в цю масу додають збиті в піну білки, викладають у форму і запікають в духовці. Пінник подають на стіл із збитими вершками.

На 2 склянки сметани — 6 яєць, 2 ст. ложки пшеничного борошна вищого гатунку, 1/4 палички ванілі або пучку ваніліну, 4 ст. ложки цукру.

Для збитих вершків — 1 склянку вершків, 2 ст. ложки цукрової пудри.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Коржик




Категория: Сладости | Добавлено 27.10.2014
Просмотров: 758 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Пінники"

Пінники"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика