Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Квашені помідори з перцем, фаршированим овочами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:17
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Лучший продукт для здоровья сердца
Картошка поможет похудеть: ученые
Избегайте сложных диет
Мужчины не вымрут: ученые


Квашені помідори з перцем, фаршированим овочами


4 кг помідорів, 1 кг болгарського перцю, 1 кг капусти, 100 г моркви, 200 г цибулі, 50 г часнику, 50 г кореня хрону, 10 листків хрону, по 50—70 г зелені кропу й селери, 5 г солі

Для розсолу: 5 л води, 25 г цукру, 150 г солі, 10 г чорного перцю горошком

Капусту нашаткувати. Додати терту моркву, дрібно нарізану цибулю, сіль, злегка перетерти руками. У болгарського перцю акуратно вирізати серцевину з насінням, наповнити капустяною начинкою. Помідори ретельно вимити, проколоти з боку плодоніжки. Зелень і часник нарізати великими скибочками, корінь хрону нарізати кружальцями. Для розсолу змішати всі складові, довести до кипіння й остудити. На дно ємності для соління викласти частину зелені й листків хрону. Потім укласти помідори й перець, пересипаючи часником і хроном, накрити рештою зелені і листками хрону. Залити овочі остиглим розсолом, зверху поставити гніт. Залишити за кімнатної температури на 4—5 днів, до початку інтенсивного шумування. Потім переставити в прохолодне місце на 20—30 днів. Зберігати в прохолодному місці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: квашеные помидоры




Категория: Заготовки | Добавлено 20.10.2017
Просмотров: 476 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Квашені помідори з перцем, фаршированим овочами"

Квашені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика