1 кг буряка, 50 г часнику, 75 мл 9 %-ного оцту, 75 мл олії, 25 г цукру, 20 г солі, 5 г меленого коріандру, по 2—3 г меленого червоного і чорного перцю
Буряк відварити в окропі 10—15 хв. Потім остудити, очистити, натерти на тертці для овочів по-корейськи. Додати пропущений через прес часник, сіль, цукор, оцет, перемішати, залишити на 20—30 хв, щоб виділився сік. Олію розігріти в сковороді, додати спеції й одразу ж залити буряк, ретельно перемішати. Укласти буряк у стерилізовані банки. Стерилізувати банки місткістю 0,5 л протягом 10 хв, 1 л — 15 хв. Банки закрутити, перевернути й укутати до остигання.