Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Варення з винограду й вишні
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 21:26
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Стало известно, сколько нужно работать на работе, чтобы не умереть рано
Алкоголь попадает в мозг через 6 минут после употребления
Худшее сочетание продуктов на завтрак: совет диетолога
О пользе кофе


Варення з винограду й вишні


500 г вишні, 500 г білого винограду без кісточок, 700 г цукру, 5 г ванільного цукру, 1—2 г лимонної кислоти, 500 мл води

Ягоди винограду промити, обсушити, викласти в друшляк і бланшувати в окропі 1 хв, після чого покласти в холодну воду й дати рідині стекти. Вишню вимити, обсушити, вийняти кісточки, змішати з виноградом. З води й 500 г цукру приготувати сироп. Виноград і вишні залити доведеним до кипіння сиропом, накрити кришкою й залишити на 8—9 год. Потім проварити ягоди протягом 10—15 хв на слабкому вогні й залишити до повного остигання. Остиглу масу знову поставити на вогонь і проварити протягом 20 хв за сильнішого кипіння. Зняти з вогню, усипати решту цукру, перемішати до його повного розчинення, залишити на 8 год. Потім додати у варення лимонну кислоту, ванільний цукор і проварити на більш сильному вогні ще 20 хв. Гаряче варення розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути й остудити.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: виноград, вишня




Категория: Заготовки | Добавлено 27.10.2017
Просмотров: 399 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Варення з винограду й вишні"

Варення

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика