Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. СОЛІННЯ ГРИБІВ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 29.11.2024, 14:15
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые выяснили, почему люди по разному переносят инфекционные болезни
Чай и кофе спасут печень: ученые
Правильно ли развивается Ваш ребенок?
Вредные привычки, способные спровоцировать рак


СОЛІННЯ ГРИБІВ


Для засолювання використовують рижики, грузді, вовнянки, білянки і деякі інші гриби. Щоб позбавити гіркоти грузді і білянки, їх вимочують у чистій холодній воді 2—3 дні, міняючи щоденно воду. Замість вимочування гриби можна проварити 15—20 хвилин у киплячому 3-процентному розчині солі, по тім викинути їх на сітку для охолодження.

Вимочені гриби вкладають шапками вниз у бочки або скляні банки невеликими шарами (4—5 см кожний), рівномірно пересипаючи їх сіллю з розрахунку 40 г на 1 кг грибів. Після заповнення грибами посудину накривають полотниною, потім кладуть дерев'яний кружок, а зверху гніт. Засолені гриби незабаром виділяють сік і через 2—3 дні осідають. Після цього посудину доповнюють свіжими грибами, пересипаючи їх сіллю. Через 4—6 тижнів після засолювання гриби придатні для споживання. Зберігати мариновані і солоні гриби слід в прохолодному місці при температурі 1—3°. При цьому треба стежити, щоб гриби весь час були в маринаді або в розсолі, збирати з поверхні плісняву, обмивати кружок і гніт.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: соленые грибы, грибы на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 20.11.2014
Просмотров: 611 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "СОЛІННЯ ГРИБІВ"

СОЛІННЯ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика