Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Квашені овочі асорті
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 08:39
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Ученые запретили женщинам, желающим зачать ребенка, есть эти продукты
Диетологи рассказали о пользе и вреде ржи
Избегайте сложных диет
У тучных людей деградирует мозг


Квашені овочі асорті


1 кг моркви, 1 кг кореня селери, 1 кг цвітної капусти, 1 кг болгарського перцю, 1 кг цибулі, 100—150 г солі, 150 г цукру, 5—8 г лимонної кислоти, щіпка насіння кропу

Моркву й корінь селери очистити, нарізати скибочками. Болгарський перець і цибулю нарізати кільцями. Цвітну капусту розібрати на суцвіття, бланшувати 1—2 хв у підсоленому окропі (10 г солі на 1 л води), потім відкинути на друшляк, обдати холодною водою й дати їй стекти. Овочі змішати, додати сіль, цукор, лимонну кислоту, насіння кропу, акуратно перемішати й викласти в ємність для квашення. Зверху поставити гніт. Залишити на 10—15 днів за кімнатної температури. Зберігати в холодному місці.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: овощи на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 21.10.2017
Просмотров: 402 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Квашені овочі асорті"

Квашені

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика