Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Рагу з овочів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 223


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 18:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Врачи показали, чем отличаются смертельные признаки инсульта от инфаркта
Ученые сделали сенсационное заявление о пользе сала
Какому знаку Зодиака повезет в год Крысы
Овсянка не только полезна, но и опасна для здоровья


Рагу з овочів


Потрібні продукти: баклажани, перець солодкий, морква, цибуля, борошно, цукор, сіль, томати, часник, зелень, соняшникова олія.

Замість баклажанів можна використовувати кабачки.

Підготовлені баклажани (або кабачки) ріжуть кубиками або кусочками будь-якої форми розміром не більше 25—30 мм. Перець солодкий ріжуть смужками.

Нарізані баклажани (або кабачки) і перець солодкий сирими змішують з обсмаженою морквою і цибулею, пасерованим борошном, сіллю, цукром, томатною пастою, подрібненим часником і зеленню. Томати, нарізані скибочками, додають наприкінці змішування.

Підготовленою сумішшю наповнюють банки, у які заздалегідь наливають 40—50 г прожареної соняшникової олії.

Для приготування суміші на 10 банок консервів місткістю 0,5 л потрібно, г: баклажанів або кабачків — 1000; перцю солодкого свіжого—500; томатів червоних—1400; цибулі обсмаженої — 350; моркви обсмаженої — 1000; томатної маси — 500; часнику — З0; зелені кропу і петрушки — З0; борошна пасерованого — 70; цукру — 45; солі — 60; олії соняшникової — 700.

Стерилізують консерви при температурі 100 °С в банках місткістю 0.5 л протягом 90 хв.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 0.5 л, г; баклажани або кабачки — 1100; перець солодкий — 600; томати червоні—1000; морква—1500; цибуля — 600; зелень — 40; томати (для томатної маси)—1000; часник — 40; борошно — 80; цукор — 45; сіль — 60; олія соняшникова — 700.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: овощи на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 634 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Рагу з овочів"

Рагу

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика