Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Овочева суміш у маринаді
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 281


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 08:40
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Сливочное масло следует запретить
Ученые запретили женщинам, желающим зачать ребенка, есть эти продукты
Ученые выяснили, кто сможет дожить до 80-ти лет
Шесть самых вредных пищевых продуктов


Овочева суміш у маринаді


Потрібні продукти: томати (рожеві або зелені), огірки, цвітна капуста, цибуля, морква, перець салатний зелений або червоний.

Відбирають дрібні круглої або сливоподібної форми томати з щільною м'якоттю і твердою шкірочкою, очищають від плодоніжок і іяіють у проточній воді. Дрібні огірки (завдовжки не більш як 6 см) миють і укладають у банки цілими, а більші нарізають кружальцями завтовшки 2—3 см.

Цибулю сортують, обчищають, відрізають кореневу мичку і денце, миють у проточній воді і розрізають на 4—8 скибочок. Дрібну цибулю після миття можна укладати в банки цілою.

Моркву сортують, миють, обрізають морквиння, обчищають від шкірочки, обполіскують і нарізають кружальцями завтовшки 1 см. Цвітну капусту очищають від листя, розрізають на окремі суцвіття і миють. Перець солодкий звільняють від плодоніжок з насінниками, миють і нарізають невеликими кусочками. Часник обчищають і розділяють на зубки.

На дно підготовлених банок місткістю 0,5 л кладуть 2—3 горошини перцю і 1—2 шт. гвоздики.

При укладанні овочів можна додержуватися такого співвідношення, %: огірків—З0, томатів—25, капусти цвітної 20, цибулі дрібної або нарізаної— 15, моркви нарізаної — 5, перцю салатного зеленого або червоного — 5, часнику — 4—8 зубків.

Підготовлені овочі щільно укладають у банки рядками, а потім заливають гарячою маринадною заливкою (70—80°С).

Для приготування маринадної заливки на 10 банок місткістю 1,0 л треба, г: води — 3700, солі 190—200, цукру — 190—200, оцту 6 %-ного — 800.

Наповнені банки накривають лакованими кришками і стерилізують при температурі 100 °С: банки місткістю 1 л — 9—10 хв і 3-літрові бутлі —12—14 хв.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 1,0 л, г: огірки—1800, томати — 1600, капуста цвітна—1700, цибуля — 1200, морква — 350, перець салатний — 400, часник — 80 зубків, перець запашний —З0 горошин, гвоздика — 50 шт., сіль — 200, цукор — 200, оцет 6 %-ний —810.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: овощи маринованные, овощи на зиму




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 664 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Овочева суміш у маринаді"

Овочева

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика