Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Гострий соус із кабачків і помідорів з болгарським перцем
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 04:17
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Вес в большом городе
Сливочное масло следует запретить
Занятия сексом без презерватива полезны для психики
Сочетаемость продуктов


Гострий соус із кабачків і помідорів з болгарським перцем


Соус із болгарського перцю з томатною пастою

1 кг болгарського перцю, 1 кг помідорів, 30—50 г часнику, 30 г томатної пасти, 100 мл олії, 30 г солі, 30 г цукру, 30 мл 9 %-ного оцту, мелений перець і кардамон до смаку

Усі овочі окремо пропустити через м’ясорубку або подрібнити за допомогою блендера. У сотейнику розігріти олію, викласти пюре з перцю, тушкувати 15 хв. Додати подрібнені помідори, часник, томатну пасту, сіль, цукор, спеції й тушкувати після закипання 10 хв. Влити оцет, перемішати. Гарячий соус розкласти в стерилізовані банки, закрутити й укутати до остигання.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: соус




Категория: Заготовки | Добавлено 24.10.2017
Просмотров: 538 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Гострий соус із кабачків і помідорів з болгарським перцем"

Гострий

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика