1 кг зелених помідорів, 200 г яблук, 20 г зеленої цибулі, 70 мл 9 %-ного оцту, 70 г цукру, 30 г солі, 3 г меленої кориці, 3 г меленого чорного перцю
У зелених помідорів видалити плодоніжки, дрібно нарізати. Яблука очистити від шкірки й насіння, дрібно нарізати. Зелену цибулю дрібно нарубати. Змішати підготовлені продукти, додати сіль, спеції, тушкувати на слабкому вогні під кришкою до м’якості (близько 20 хв). Потім подрібнити за допомогою блендера або протерти крізь сито. Масу поставити на вогонь, додати цукор, тушкувати без кришки до потрібної густоти (15—30 хв). Влити оцет, довести до кипіння. Гарячий соус розкласти в банки, закрутити й укутати до остигання.