Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Заготівля для зелених борщів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 272


Приветствую Вас, Гость · RSS 23.11.2024, 06:59
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Кремлевская диета
Сахар подпитывает депрессивное состояние
10 продуктов, снижающих аппетит
Блюда из яиц.


Заготівля для зелених борщів


Заготівлю використовують для приготування борщів узимку. Потрібні продукти: щавель, зелена цибуля, кріп.

Свіжий щавель миють, видаляють пожовкле і зіпсоване листя, відрізають стеблини, залишаючи 1—2 см довжини, потім подрібнюють.

Зелену цибулю миють, обчищають, відрізають кореневу мичку і кінці зелених стеблин, потім нарізають кусочками завдовжки 1—2 см. Кріп перебирають, миють і дрібно нарізають.

Всі приготовлені компоненти старанно перетирають з сіллю (солі 5—8 % відносно ваги зелені, при цьому виділяється сік) і щільно укладають у банки. Банки місткістю 0,5 л стерилізують при температурі 100 °С протягом 20 хв.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 6,5 л, г: щавель — 3000, цибуля зелена — 2000, кріп — 500, сіль — 80.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: зеленый борщ




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 546 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Заготівля для зелених борщів"

Заготівля

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика