Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Заготівля для зелених борщів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:14
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Люди, ведущие сидячий образ жизни, приближают свою смерть
Диета против остеопороза
Таблица добавочного питания для детей до одного года
12 причин, почему вы толстеете, хотя едите немного


Заготівля для зелених борщів


Заготівлю використовують для приготування борщів узимку. Потрібні продукти: щавель, зелена цибуля, кріп.

Свіжий щавель миють, видаляють пожовкле і зіпсоване листя, відрізають стеблини, залишаючи 1—2 см довжини, потім подрібнюють.

Зелену цибулю миють, обчищають, відрізають кореневу мичку і кінці зелених стеблин, потім нарізають кусочками завдовжки 1—2 см. Кріп перебирають, миють і дрібно нарізають.

Всі приготовлені компоненти старанно перетирають з сіллю (солі 5—8 % відносно ваги зелені, при цьому виділяється сік) і щільно укладають у банки. Банки місткістю 0,5 л стерилізують при температурі 100 °С протягом 20 хв.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 6,5 л, г: щавель — 3000, цибуля зелена — 2000, кріп — 500, сіль — 80.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: зеленый борщ




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 529 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Заготівля для зелених борщів"

Заготівля

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика