Підготовлені тушки курчат заправляють «кишенькою». Сушені гриби промивають, варять до готовності, дрібно січуть, злегка підсмажують і заправляють перцем, сіллю, маслом, сирими яйцями і зеленню петрушки. Перебраний і промитий рис припускають на грибному бульйоні до готовності, додають заправлених грибів, потім змішують і начиняють цією масою підготовлені тушки курчат. Начинені курчата кладуть у сотейник або каструлю, солять, поливають маслом, ставлять в духовку і смажать до готовності, поливаючи їх через кожні 5— 6 хвилин маслом, в якому вони смажаться.
Подаючи на стіл, курчата поливають маслом і посипають зеленню петрушки.
На 1 кг курчат -— 60 г сушених грибів, 14 склянки рису, 2 яйця, 2 горошини чорного перцю, 2 ст. ложки вершкового масла для смаження, 1,5 ст.. ложки вершкового масла для поливання.