Курчат укладають в сотейник, поливають маслом і смажать в духовці до півготовності. Потім посипають сухарями, заливають сметаною і тушкують до готовності під закритою кришкою. Зелений салат перебирають, промивають і заправляють сметаною, оцтом, цукром і сіллю, кладуть в салатник або тарілку і посипають зверху вареним січеним яйцем.
Відпускаючи, курчат поливають сметаною, в якій вони тушкувались, а на гарнір подають заправлений зеленню салат.
На 1 кг курчат — 1,5 склянки сметани, 3 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку сухарів.
Для салату — 0,5 кг зеленого салату, 4 ст. ложки сметани, І яйце, 2 ст. ложки оцту, 1 чайну ложку цукру.