Кролика або зайця вимочують протягом 5—6 годин в оцті, наполовину розведеному водою, потім очищають його від плівок, натирають сіллю, шпигують салом, нарізаним брусочками, обсмажують на добре розігрітому вершковому маслі до рум'яного кольору і досмажують в духовці, поливаючи через кожні 8—10 хвилин сметаною і соком, який виділяється з кролика при обсмажуванні. Обсмаженого кролика кладуть в каструлю, заливають сметаною, соком і жиром, в якому він смажився, дають прокипіти і заправляють провареним оцтом за смаком.
Кролика нарізують порціонними кусками і подають на стіл звичайно з тушкованими буряками, поливаючи підливою і притрушуючи зеленню петрушки.
Приготування гарніру.
Столові буряки добре промивають, варять до готовності, обчищають шкірку, шаткують соломкою, злегка підсмажують на маслі, додають трохи підсмаженого борошна, цукру, оцту, солі, все разом змішують і тушкують 20—25 хвилин. На 1 кг кролятини - 90 г сала, 100 г вершкового масла, 2 склянки сметани, 1,5 склянки 3-процентного оцту та води. Для гарніру — 1 кг буряків, 1 ст. ложку оцту, 2 ст. ложки вершкового масла, 1 чайну ложку пшеничного борошна, 1,5 чайної ложки цукру.