Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ОСЕЛЕДЕЦЬ З ПІДЛИВОЮ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 11:00
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Йогурт и кефир поднимают настроение
Люди, ведущие сидячий образ жизни, приближают свою смерть
Пейте, дети, молоко - будете здоровы!
Таблица калорийности дичи и птицы


ОСЕЛЕДЕЦЬ З ПІДЛИВОЮ


Очищеного від кісток і промитого оселедця дрібно січуть або пропускають через м'ясорубку разом з розмоченим у вершках або в молоці пшеничним хлібом. Кладуть масу на оселедницю, надають форми оселедця, приклавши голову і хвіст. Від круто звареного яйця відокремлюють жовток, розтирають його з оцтом, заправляють гірчицею, солять, додають сметани, все добре розмішують і поливають оселедця. Зварений білок дрібно січуть разом із зеленою цибулею і посипають оселедець. Оселедця обкладають кружальцями із свіжих огірків, помідорів і ріпчастої цибулі. Взимку оселедця обкладають кружальцями підсмаженої на олії картоплі, печених буряків, солоних огірків, цибулі та маслинами.

На 1 оселедця (200 г) — 200 г пшеничного хліба, 1 склянку вершків або молока, 1 яйце, 1 ст. ложку 3-процентного оцту, 1 чайну ложку гірчиці, З ст. ложки сметани, по 1 свіжому огірку і помідору, 1 цибулину.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: сельдь




Категория: Вторые блюда | Добавлено 19.10.2014
Просмотров: 620 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ОСЕЛЕДЕЦЬ З ПІДЛИВОЮ"

ОСЕЛЕДЕЦЬ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика