Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ПИРІГ ЧЕРНІГІВСЬКИЙ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 15.05.2024, 01:14
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Ученые выяснили, откуда взялся ген диабета
Белки (протеины)
Французы обнародовали нормальные размеры мужского полового члена
Найдена панацея от ожирения


ПИРІГ ЧЕРНІГІВСЬКИЙ


Яйця розтирають з цукром, додають розведені в теплих вершках дріжджі, товчений гіркий мигдаль і, всипаючи потроху борошно, замішують тісто. Тісто має бути м'яким. Під кінець вимішування додають розтоплене масло. Коли тісто підійде, його розкачують тонким шаром на лист, дають підійти, знову змащують яйцем, посипають мигдалем з цукром і посіченими родзинками, наколюють виделкою і випікають в духовці.

На 6 склянок борошна — 2 склянки вершків, 5 яєць,0,5 склянки цукру, 100 г дріжджів, 20 г мигдалю, 0,5 склянки масла, 100 г родзинок.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пирог




Категория: Сладости | Добавлено 02.10.2014
Просмотров: 661 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ПИРІГ ЧЕРНІГІВСЬКИЙ"

ПИРІГ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика