Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Яблучний пиріг
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:26
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Шесть самых вредных пищевых продуктов
В цивилизованном мире парное молоко не пьют
Картошка поможет похудеть: ученые
Таблица калорийности молока и молочных продуктов


Яблучний пиріг


1 яйце
80 г вершкового масла
40 цукру
160 г борошна
сіль
1/2 ч. л. соди
оцет

Для начинки:

3 великих зелених яблука
1/2 лимона
1/2 ч. л. кориці
2 ст. л. меду

Змішайте цукор та м’яке вершкове масло. Додайте яйце та сіль, збийте. Додайте борошно та погашену оцтом соду. Замісіть еластичне тісто. Покладіть до холодильника на 30 хвилин.

1 ст. л. цукру змішайте з 2 ст. л. води та варіть на помірному вогні, поки не почне темнішати.

2 яблука очистіть від шкірочки та наріжте кубиками або скибочками.

Додайте до цукру яблука та корицю. Варіть 4—5 хвилин. Треба, щоб карамель загусла, а яблука залишились трохи хрусткими, відкиньте яблука на друшляк, рідину збережіть.

Яблуко, що залишилось, очистіть, розріжте на 2 частини та видаліть серцевину. Наріжте дуже тоненькими скибочками, краще скористатися шатківницею або ножем для очищування картоплі.

Скибочки яблука полийте лимонним соком та обережно перемішайте.

Тісто дістаньте з холодильника, трохи розімніть та розкачайте на столі, обсипаному борошном. Обгорніть тісто навколо скалки та перенесіть до форми. Обріжте краї.

Ви можете сформувати пиріг із декількох частин і з’єднувати шматки вологими руками, а борти формувати з крихт тіста та зліпити їх виделкою або вологою чайною ложкою.

В декількох містах проколіть тісто виделкою та вкладіть яблука, які варилися в цукрі. Зверху вкладіть скибочки сирого яблука та змастіть карамеллю, що залишилась.

Розігрійте духовку до 180 °С. Поставте пиріг у духовку на поличку, нижчу за середню. За 30 хвилин змастіть яблука медом та випікайте до золотистого кольору ще 20 хвилин.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пирог




Категория: Сладости | Добавлено 20.09.2017
Просмотров: 529 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Яблучний пиріг"

Яблучний

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика