Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Печериці в маринаді
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:14
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Пять популярных продуктов, способных загнать в могилу
Что больше всего терпеть не могут разные знаки Зодиака
Что необходимо знать, чтобы дольше прожить
Дни до и после зимнего солнцестояния - лучшие для общего тонизирования организма


Печериці в маринаді

Печериці в маринаді

1,5 кг печериць, 1 ч. л. лимонної кислоти

Для маринаду: 1 л води, 1 невелика морквина, 1 цибулина, 2—2,5 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі, 5 ст. л. оцту, 2 лаврових листки, 1—2 бутони гвоздики, 10 горошин чорного перцю, 3 горошини духмяного перцю

Печериці невеликого розміру ретельно помити, покласти в каструлю, залити достатньою для варіння кількістю гарячою води й додати лимонну кислоту. Довести до кипіння, варити 5 хв. Відкинути на друшляк, злити рідину. Розкласти печериці в підготовлені банки. Для маринаду цибулю й моркву нашаткувати, покласти в киплячу воду, додати цукор, сіль, лавровий лист, гвоздику, перець, кип’ятити 7—10 хв. Наприкінці додати оцет. Печериці залити гарячим маринадом. Банки простерилізувати, закатати й закутати, залишивши так до повного охолодження.

Мариновані печериці з овочами

1 кг печериць

Для маринаду: 500 мл води, 1—2 болгарських перці, 1 велика цибулина, 1 морквина, 2 зубці часнику, 1 ст. л. рубаної зелені кропу, 1 ст. л. солі, ½ ст. л. цукру, 2 ст. л. 6 %-го оцту, 5 ст. л. олії, 1 лавровий лист, щіпка коріандру, 4 горошини чорного перцю, 5 горошин духмяного перцю

Для маринаду у воду покласти сіль, цукор, лавровий лист, коріандр, чорний і духмяний перець, довести до кипіння. Зняти з вогню, додати нашатковані моркву, перець, цибулю, подрібнений часник і зелень, влити оцет і олію. Печериці помити, відварити у киплячій воді 5—6 хв, відкинути на друшляк. Перекласти гарячими в маринад, накрити кришкою і настоювати, поки не охолонуть. Холодні гриби розкласти в підготовлені банки, закрити поліетиленовими кришками. Зберігати в холодильнику.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Печериці, шампиньоны




Категория: Заготовки | Добавлено 28.08.2019
Просмотров: 360 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Печериці в маринаді"

Печериці

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика