Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. СІЧЕНИКИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 973


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 21:25
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

10 эффективных диет для желающих сбросить вес
Ученые рассказали о 15 тихих признаках рака
ТОП продуктов - сжигателей жира
Мужчины не вымрут: ученые


СІЧЕНИКИ


СІЧЕНИКИ

Підготовлене м'ясо січуть ножем або пропускають крізь м'ясорубку. Цибулю шаткують, обсмажують на маслі, вбивають в неї яйця, розмішують, смажать рідку яєчню, остуджують її і вливають у січене м'ясо. Масу січуть або пропускають крізь м'ясорубку, солять, заправляють меленим перцем, виробляють січеники, змазують їх яйцем, обкачують у сухарях і смажать на добре розігрітому маслі до готовності.

На 600 г яловичини — 2 ст. ложки вершкового масла, 4 яйця, 2 ст. ложки сухарів, 2 цибулини, 4 горошини чорного перцю.

СІЧЕНИКИ ПОЛТАВСЬКІ

М'ясо двічі пропускають через м'ясорубку, додають дрібно посіченого сала й часнику, меленого перцю, солі і все добре перемішують, підливаючи потроху води для надання січеникам соковитості.

3 цього м'ясного фаршу виробляють січеники (по 2 шт. на порцію), обкачують у сухарях і смажать до готовності на смальці.

Картоплю для гарніру варять у шкірці, потім обчищають і смажать.

На 700 г яловичини — 50 г сала, 2 ст. ложки сухарів, 1 зубок часнику, 2 ст. ложки води, 2 горошини чорного перцю, 1,5 ст. ложки смальцю для смаження січеників, 1 кг картоплі, 2 ст. ложки смальцю для смаження картоплі.

СІЧЕНИКИ ТУШКОВАНІ, НАЧИНЕНІ ХРІНОМ

Відокремлене від кісток м'ясо нарізують невеликими кусками, пропускають крізь м'ясорубку, додають розмоченого у молоці, віджатого пшеничного хліба, частину січеної злегка обсмаженої цибулі, солі. Все змішують, вдруге пропускають через м'ясорубку, виробляють з маси січеники (по 2 шт. на порцію), начиняють їх тертим хріном, злегка підсмаженим на маслі і змішаним із сметаною, обкачують у борошні, надають їм овальної форми і смажать з шаткованою цибулею до готовності. Смажені січеники заливають сметаною, ставлять у духовку і тушкують 8— 10 хвилин. Готові січеники подають з картопляним пюре і поливають сметаною, в якій вони тушкувались.

На 500 г яловичини — 2 ст. ложки вершкового масла, 100 г пшеничного хліба, 0,5 склянки молока, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 1,5 цибулини, 4 ст. ложки натертого хріну, 2 ст. ложки сметани для начинки, 2 ст. ложки вершкового масла для смаження, 1,5 склянки сметани для заливання січеників, 1 кг картоплі.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: сиченики




Категория: Вторые блюда | Добавлено 10.11.2014
Просмотров: 560 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "СІЧЕНИКИ"

СІЧЕНИКИ"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика