Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Язик відварний з соусом
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Любите ли Вы принимать гостей?
Всего ответов: 226


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:25
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Антицеллюлитная диета
10 эффективных диет для желающих сбросить вес
13 советов для задержки старения
Частота пульса


Язик відварний з соусом


Язик яловичий— 126 або баранячий— 143, або свинячий або телячий — 127, морква — 4, цибуля ріпчаста — 4, петрушка (корінь) — 3, маса відварного язика — 75, гарнір — 150, соус 75. Вихід — 300.

Язики, підготовлені для варіння, покласти у посуд, залити гарячою водою, довести до кипіння і зняти піну. Додати сирі моркву, петрушку, ріпчасту цибулю, зменшити нагрівання і варити до готовності. Наприкінці варіння посолити. Строк варіння залежить від виду язиків і коливається від 1 до 3 год. Зварені гарячі язики опустити у холодну воду на 5 хв і обчистити. Язики нарізати на порції (по 2—3 кусочки), залити невеликою кількістю бульйону і довести до кипіння. До подавання зберігати у бульйоні.

Подаючи на стіл, на порціонне блюдо покласти гарнір (картопляне пюре, відварну картоплю, овочі у молочному соусі, бобові відварні з жиром), поряд — язик, який полити соусом червоним основним, червоним з вином, білим основним, сметанним з хріном.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: язык




Категория: Вторые блюда | Добавлено 01.09.2015
Просмотров: 1487 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Язик відварний з соусом"

Язик

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика