Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
22.11.2024, 05:14 |
|
Поиск
Салат м'ясний
Яловичина — 65 або баранина — 66, або свинина — 59, або телятина — 71, або язик яловичий — 51, маса відварних м'ясних продуктів — 30, картопля — 55, огірки — 38, яйця — 3/8 шт., краби (консерви — 6, майонез — 30, соус Південний — 8, зелень — 2. Вихід — 150.
Варене або смажене м'ясо (яловичина, телятина, свинина, баранина) нарізати скибочками, солоні огірки, картоплю — тоненькими скибочками. Продукти перемішати, заправити майонезом з додаванням соусу Південний. Готовий салат укласти гіркою у салатник, прикрасити кусочками м'яса, часточками варених яєць, свіжими огірками, томатами, крабами, зеленню.
Якщо салат готують за НІ колонкою Збірника рецептур, то краби не додають, готовий салат викладають у салатник на листки салату.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: мясо, язык
|
Категория: Закуски | Добавлено 26.08.2014
|
Просмотров: 1321
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Салат м'ясний"
|
|