Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Сирна маса
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 01.06.2024, 21:11
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Шоколад и йогурт помогают бороться с бессонницей
Йогурт и кефир поднимают настроение
Хлебные единицы
Пивная диета по-намибийски


Сирна маса
Сирна маса із сметаною

Сирна маса солодка або солона — 102, сметана — 25. Вихід — 125.

Готову сирну масу покласти в глибокий посуд гіркою, зробити в ній заглиблення, в яке вилити сметану. Якщо використовують солону масу, можна додати кмин.

Сирна маса з горіхами

Сирна маса солодка з наповнювачами — 100, мигдаль — 9 або горіхи волоські — 11, сметана — 20. Вихід-125.

Волоські горіхи або солодкий мигдаль, обчищені від шкаралупи, обшпарити окропом, обчистити від шкірки і подрібнити. Мигдаль підсмажити до світло-коричневого кольору (його можна замінити арахісом). Волоські горіхи підсмажувати не рекомендується. Готову сирну масу викласти у порціонний посуд гіркою, покрити тоненьким шаром густої сметани і посипати горіхами. Оформити мандаринами або апельсинами, нарізаними кружальцями разом з шкіркою (10 г на порцію).

Сирна маса з варенням

Сирна маса солодка — 102, варення фруктове або ягідне без кісточок — 25. Вихід— 125.

Масу викласти у посуд гіркою, зробити в ній заглиблення, яке заповнити варенням, зверху посипати подрібненими горіхами. Масу оформити збитими з цукровою пудрою вершками (З0 г), випущеними з кондитерського мішка.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: творог




Категория: Вторые блюда | Добавлено 06.09.2015
Просмотров: 519 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Сирна маса"

Сирна

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика