2 молодих буряки 1 великий пучок шпинату 250 г м’якої бринзи 100 г волоських горіхів 2 ст. л. олії 1 ч. л. виноградного оцту 1 ч. л. цукрової пудри 1/4 ч. л. солі
Буряки помийте, але не очищайте та загорніть у фольгу. Запікайте в духовці при температурі 190 °С 1,5—2 години.
Розверніть і дайте охолонути. Очистіть від шкірочки, наріжте скибочками, посоліть, додайте цукрову пудру, олію та оцет.
Шпинат ретельно помийте від піску й обсушіть, бринзу розімніть виделкою.
Горіхи посічіть ножем або трохи подрібніть у ступі. Прогрійте їх 3—4 хвилини на сухій пательні.
Шпинат змішайте з буряком, зверху викладайте бринзу та горіхи.