3 середніх картоплини 150 г редису 80 г свіжого огірка 1 ч. л. яблучного оцту 1 ст. л. меду 2,5 ст. л. рафінованої олії 1/3 ч. л. чорного меленого перцю 1/3 ч. л. гірчиці зелена цибуля сіль
Відваріть картоплю в кожушках. Покладіть до холодної води, щоб шкірочка легше знімалася. Очистіть та наріжте скибочками завтовшки 0,5 см.
Змішайте гірчицю з медом, сіллю, чорним перцем, додайте олію та оцет. Залийте цією заправкою картоплю, обережно перемішайте та залишіть на 20 хвилин, щоб замаринувалася.
Огірок і редис наріжте кружальцями, перемішайте з картоплею та притрусіть нарізаною дрібно зеленою цибулею.
Салат добре смакує, якщо в нього додати трохи подрібнених горіхів, наприклад волоських.