200 г капусти 1 цибулина 40 г консервованого горошку 50 г копченого сала або ковбаси 1 ч. л. цукру 1 ч. л. оцту 1 ст. л. нерафінованої олії 1 ст. л. рафінованої олії 1 яйце зелена цибуля зелень кропу сіль
Капусту нашаткуйте тонкою соломкою.
Цибулю очистіть та наріжте півкільцями. Змішайте з капустою, посоліть, додайте цукор, оцет, ретельно перемішайте та почавіть руками. Заправте олією та залиште на 30 хвилин.
Сало або ковбасу наріжте соломкою та обсмажте на 1 ст. л. рафінованої олії.
Яйце відваріть, очистіть та дрібно наріжте.
Додайте до капусти копченості, яйце та зелений горошок. Притрусіть нарізаною дрібно зеленню кропу та зеленою цибулею. Все ретельно перемішайте.