Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ВИРОБИ З ЗАВАРНОГО  ТІСТА
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 07:41
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Подходит ли мне эта диета?
Сочетаемость продуктов
Блюда из яиц.
Боремся с перееданием и лишним весом


ВИРОБИ З ЗАВАРНОГО ТІСТА


До складу заварного тіста входять пшеничне борошно, вершкове масло, яйця, сіль, вода.

Приготування тіста складається з двох стадій: заварювання і замішування. Для заварювання тіста в посудину наливають належну за нормою воду, кладуть сіль, цукор, масло і нагрівають до кипіння. Потім всипають просіяне борошно і, енергійно помішуючи, заварюють тісто протягом 1—2 хвилин так, щоб не утворились грудочки. Заварене тісто знімають з вогню, охолоджують до температури 70° і, не припиняючи мішати лопаточкою, поступово в 5—6 прийомів додають яйця. Круте тісто погано сходить, а з рідкого вироби розпливаються і при великому нагріванні в печі «сідають».

Поліпшити рідке тісто можна лише заварюванням другої порції з додаванням рідкого тіста. Вироби з тіста нормальної густини трохи розпливаються на злегка змащеному жиром листі. Якщо лист змастити надмірно, то на денцях виробів утворюються тріщини. Заварне тісто кладуть в кондитерський мішок і виготовляють вироби різноманітної форми. Випікають при температурі 210— 220° протягом 20 хвилин.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: тесто




Категория: Сладости | Добавлено 29.09.2014
Просмотров: 632 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ВИРОБИ З ЗАВАРНОГО ТІСТА"

ВИРОБИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика