Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. ЯГОДИ В ТІСТІ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 243


Приветствую Вас, Гость · RSS 22.11.2024, 06:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Сладости

Поиск

Жара: как выжить?
Девять признаков того, что вы теряете здоровье
Гипофункция щитовидной железы может быть признаком долголетия
Боремся с перееданием и лишним весом


ЯГОДИ В ТІСТІ


Просіяне борошно кладуть в каструлю, додають жовтки, сметану, цукор, молоко, сіль, добре змішують, щоб не було грудочок і додають збиті білки. Перебрані і промиті ягоди посипають цукром і ставлять на 1 годину в холодне місце. Після цього сік від ягід відціджують, ставлять в каструлі на вогонь і дають прокипіти.

Підготовлене тісто завтовшки 1 см наливають в сковороду з добре розігрітим смальцем. Зверху на одну половину тіста кладуть підготовлені ягоди і підсмажують. Другу половину підсмаженого тіста загортають на ягоди так, щоб на вигляд було, як великий вареник. Після цього тісто повертають на інший бік і смажать до готовності.

При подачі на стіл посипають цукровою пудрою і поливають провареним соком.

На 500 г малини, полуниць або вишень без кісточок — 3/4 склянки пшеничного борошна, З яйця, по 2 ст. ложки сметани, молока, смальцю і цукру, 1,5 чайної ложки цукрової пудри.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: ягоды




Категория: Сладости | Добавлено 05.11.2014
Просмотров: 576 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "ЯГОДИ В ТІСТІ"

ЯГОДИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика