60 г манної крупи 540 мл молока жирністю 2,5 % 1,5 ст. л. цукру 30 г вершкового масла 100 г вишень без кісточок, можна заморожені 200 мл води 2 ч. л. крохмалю
Зваріть густу манну кашу. Для цього скип’ятіть молоко, всипте манну крупу та варіть, постійно помішуючи, до готовності, 2—3 хвилини.
Додайте 0,5 ст. л. цукру та вершкове масло, збийте до однорідності дерев’яною ложкою. Відразу розкладіть по тарілках.
Зваріть кисіль.
Для цього змішайте цукор із вишнею та водою, доведіть до кипіння та влийте розмішаний у 2 ст. л. води крохмаль.
Зменшіть вогонь та, постійно помішуючи, доведіть до кипіння. Як тільки мутність від крохмалю зникне та кисіль погустішає (1—2 хвилини після того за закипів), знімайте з вогню. Залийте зверху кашу та подавайте.