Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
20.05.2024, 09:03 |
|
Поиск
Заготівля для розсольнику з рисом
1,5 кг огірків, 500 г моркви, 500 г цибулі, 250 г рису, 250 г томатної пасти, 50 г цукру, 50 г солі, 100 мл олії, 50 мл 9 %-ного оцту
Цибулю нарізати півкільцями, огірки — дрібними кубиками. Моркву натерти. Овочі викласти в сотейник з розігрітою олією, додати томатну пасту, сіль, цукор, тушкувати 40 хв. Рис відварити до напівготовності, додати до овочів, влити оцет, тушкувати 5 хв. Гарячу масу розкласти в підготовлені банки й закрутити.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: рассольник
|
Категория: Заготовки | Добавлено 25.10.2017
|
Просмотров: 402
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Заготівля для розсольнику з рисом"
|
|