Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
01.06.2024, 10:31 |
|
Поиск
Мариновані опеньки
1 кг опеньок, 3 зубці часнику, 1 лавровий листок, 2—3 бутони гвоздики, 4—5 горошин чорного перцю
Для маринаду: 1 л води, 3 ст. л. цукру, 2 ч. л. солі, 200 мл 6 %-го оцту
Опеньки почистити, відварити в киплячій підсоленій воді 25 хв, знімаючи піну. Промити теплою водою, розкласти в стерилізовані банки місткістю 0,5 л, додати часник, гвоздику, лавровий лист, перець. Для маринаду у воду додати цукор, сіль, довести до кипіння. Зняти з вогню, влити оцет. Гриби залити гарячим маринадом. Банки простерилізувати 20 хв, закатати й закутати до охолодження.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: опята
|
Категория: Заготовки | Добавлено 28.08.2019
|
Просмотров: 335
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Мариновані опеньки"
|
|