Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
20.05.2024, 10:15 |
|
Поиск
Листковий салат
500 г жовтого болгарського перцю, 500 г огірків, 500 помідорів, 500 г цибулі, 1 пучок зелені
Для маринаду: 2 л води, 200 мл 9 %-го оцту, 6 ст. л. цукру, 2 ст. л. солі, чорний перець горошком
Перець і помідори для цього салату треба вибирати тугі, м’ясисті. Цибулю нарізати півкільцями, перець — смужками, огірки — кружальцями, помідори — скибочками. Зелень крупно порубати. У стерилізовані банки викласти овочі шарами: зелень, цибулю, перець, огірки, помідори. Злегка утрамбувати. Для маринаду в киплячій воді розчинити цукор, сіль, додати чорний перець, зняти з вогню, влити оцет. Залити овочі гарячим маринадом. Банки простерилізувати (банки місткістю 0,5 л — 7—10 хв, місткістю 1 л — 10—15 хв), закатати й закутати до охолодження.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат
|
Категория: Заготовки | Добавлено 11.09.2019
|
Просмотров: 327
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Листковий салат"
|
|