Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
20.05.2024, 11:46 |
|
Поиск
Салат «Зелений» консервований
5 кг зелених помідорів, 1 кг болгарського перцю, 1 кг цибулі, 2 пучки петрушки, 150 мл олії, 150 мл 9 %-го оцту, 1 ст. л. солі
Зелені помідори помити, видалити пошкоджені місця, нарізати кружальцями. Болгарський перець нарізати соломкою, цибулю — півкільцями. Зелень дрібно порубати. Овочі змішати, посипати сіллю, залишити на 3 год. Потім розкласти в підготовлені банки (знадобиться 6—7 банок місткістю 1 л). Змішати олію й оцет, довести до кипіння і влити в банки з овочами. Банки накрити кришками, стерилізувати 15—20 хв, закатати й закутати до охолодження.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат
|
Категория: Заготовки | Добавлено 11.09.2019
|
Просмотров: 330
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Салат «Зелений» консервований"
|
|