Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Салат «Зелений» консервований
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:46
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Частота пульса
Медики назвали полезные свойства вина
Умные дети чаще вырастают алкоголиками
Алкоголь попадает в мозг через 6 минут после употребления


Салат «Зелений» консервований


5 кг зелених помідорів, 1 кг болгарського перцю, 1 кг цибулі, 2 пучки петрушки, 150 мл олії, 150 мл 9 %-го оцту, 1 ст. л. солі

Зелені помідори помити, видалити пошкоджені місця, нарізати кружальцями. Болгарський перець нарізати соломкою, цибулю — півкільцями. Зелень дрібно порубати. Овочі змішати, посипати сіллю, залишити на 3 год. Потім розкласти в підготовлені банки (знадобиться 6—7 банок місткістю 1 л). Змішати олію й оцет, довести до кипіння і влити в банки з овочами. Банки накрити кришками, стерилізувати 15—20 хв, закатати й закутати до охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат




Категория: Заготовки | Добавлено 11.09.2019
Просмотров: 330 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Салат «Зелений» консервований"

Салат

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика