Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
20.05.2024, 12:31 |
|
Поиск
Салат з капусти
3 кг капусти, 1 кг болгарського перцю, 1 кг помідорів, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 400 мл олії, 200 мл 9 %-го оцту, 4 ст. л. солі, ½ склянки цукру
Усі овочі почистити, капусту тонко нашаткувати, решту овочів нарізати соломкою. Змішати олію, оцет, сіль і цукор, залити овочі, ретельно перемішати. Салат розкласти в стерилізовані банки, простерилізувати (банки місткістю 0,5 л — 20 хв, місткістю 1 л — 40—45 хв), закатати й закутати до охолодження. Зберігати в прохолодному місці.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат
|
Категория: Заготовки | Добавлено 11.09.2019
|
Просмотров: 330
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Салат з капусти"
|
|