Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Салати із квасолею на зиму
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 428


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:18
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Любое яблоко - молодильное
Диетолог рассказала о пользе винограда
Как правильно сбалансировать свое питание в течение дня
Разгрузочные дни


Салати із квасолею на зиму
Салат із квасолею

1 кг квасолі, 2,5 кг помідорів, 1 кг болгарського перцю, 1 кг моркви, 500 г цибулі, 500 мл олії, 100 мл 9 %-го оцту, 7—8 ст. л. цукру, 3 ст. л. солі, 2 ч. л. молотого чорного перцю

Квасолю замочити не менше ніж на 12 год, потім промити. Помідори нарізати скибочками, болгарський перець — соломкою, цибулю — півкільцями. Моркву натерти. Усі підготовлені продукти викласти в глибокий жаротривкий посуд, додати олію, цукор, сіль, мелений перець, перемішати. Варити на слабкому вогні від моменту закипання 2 год, часто помішуючи. Влити оцет, варити ще 5 хв. Гарячий салат розкласти в стерилізовані банки, закатати, перевернути догори дном і закутати до охолодження.

Салат із квасолі й баклажанів

1 кг квасолі, 2 кг баклажанів, 500 г болгарського перцю, 1 велика морквина, часник, 2,5 л томатного соку, 500 мл олії, 100 мл 9 %-го оцту, 6 ст. л. цукру, 2 ст. л. солі

Квасолю замочити на кілька годин, відварити до готовності. Баклажани і перець нарізати соломкою, моркву натерти на тертці. Змішати овочі, додати квасолю, томатний сік, олію, оцет, цукор і сіль, варити 20 хв від моменту закипання. Додати подрібнений часник, варити ще 10 хв. Гарячий салат розкласти в стерилізовані банки, закатати, перевернути догори дном і закутати до охолодження.

Гострий салат із квасолею

2 кг помідорів, 500 г болгарського перцю, 1 кг відвареної квасолі, 500 г моркви, 500 г цибулі, 1—2 стручки гострого перцю, 3 головки часнику, 250 мл олії, 40 мл 9 %-го оцту, 4 ст. л. цукру, 1,5 ст. л. солі

Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити в частині олії. Додати порізані помідори, болгарський перець, відварену квасолю, терту моркву, цукор, сіль і решту олії, тушкувати 30 хв. Потім додати нарізаний гострий перець, часник, влити оцет, тушкувати 5 хв. Гарячий салат розкласти в стерилізовані банки, закатати, перевернути догори дном і закутати до охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат




Категория: Заготовки | Добавлено 12.09.2019
Просмотров: 332 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Салати із квасолею на зиму"

Салати

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика