Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Салат-желе із помідорів, огірків і перцю
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:21
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Картошка поможет похудеть: ученые
Люди, ведущие сидячий образ жизни, приближают свою смерть
Диетическая тарелка
Гранат - залог успешных родов


Салат-желе із помідорів, огірків і перцю


1 кг помідорів, 1 кг огірків, 1 кг болгарського перцю, 6—7 цибулин, 4 лаврових листки, 10 бутонів гвоздики, 10 горошин чорного перцю

Для маринаду: 2 л води, 3 ст. л. желатину, 200 мл 9 %-го оцту, 5 ст. л. цукру, 4 ст. л. солі

Залити желатин невеликою кількістю води, залишити на деякий час. Помідори й огірки нарізати кружальцями, цибулю і перець — кільцями. Овочі викласти в стерилізовані банки, додати перець горошком, гвоздику і лавровий лист. Для маринаду у киплячій воді розчинити цукор і сіль, зняти з вогню, додати оцет і желатин, ретельно перемішати. Залити маринадом овочі. Банки накрити кришками, простерилізувати (банки місткістю 0,5 л — 10—15 хв, місткістю 1 л — 15—20 хв), закатати й закутати до охолодження.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат




Категория: Заготовки | Добавлено 27.09.2019
Просмотров: 336 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Салат-желе із помідорів, огірків і перцю"

Салат-желе

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика