Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот з суниць (полуниць)
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 07:32
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Таблица содержания витаминов в некоторых продуктах
С чем лучше подавать шампанское к новогоднему столу
Что есть в новогоднюю ночь, чтобы не набрать лишний вес
Сочетаемость продуктов


Компот з суниць (полуниць)


Для приготування компотів використовують ягоди середніх розмірів, яскраво забарвлені. їх сортують, видаляючи при цьому м'яті та пошкоджені, відривають чашолистики і миють. Після того як вода добре стече з ягід, їх розфасовують у банки місткістю 0,5 л в кількості 330— 340 г і заливають гарячим цукровим сиропом 60 %-ної концентрації.

Щоб запобігти розварюванню, ягоди перед розфасовуванням рекомендується витримати протягом 3—4 год у 60—65 %-ному розчині цукру. Температура сиропу при заливанні повинна бути 50—60 °С. Цей сироп можна використовувати для заливання ягід у банках.

Залиті сиропом банки накривають чистими прошпареними кришками і стерилізують у киплячій воді протягом 7—10 хв. Після стерилізації банки негайно закатують і охолоджують.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: клубника




Категория: Заготовки | Добавлено 29.08.2015
Просмотров: 495 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Компот з суниць (полуниць)"

Компот

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика