Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Салат Донський
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 12:32
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Грейпфрут вместо аспирина
Лекарства для снижения холестерина провоцируют развитие диабета
Мужчины не вымрут: ученые
Влюбленность и легкий флирт помогают худеть независимо от возраста, выяснили ученые


Салат Донський


До складу салату входять такі овочі: томати зелені або рожеві, перець солодкий, цибуля, соняшникова олія, оцет, прянощі.

Томати миють, очищають від плодоніжок і нарізають часточками або пластинками завтовшки 0,5 см. Перець солодкий миють, видаляють плодоніжку з насінником, обполіскують від насіння і нарізають смужками завширшки 1,5—2,5 см.

Цибулю обчищають від лушпиння, миють і нарізають пластинками завтовшки до 0,5 см.

Нарізані овочі пересипають сіллю з розрахунку 20 г на 1 кг овочів і витримують 20—30 хв. Овочі відокремлюють від рідини, що виділилась, змішують з оцтом і укладають у банки, в які попередньо налито 25 г прожареної соняшникової олії і покладено 1—2 горошини чорного гіркого перцю і 1 лавровий лист середньої величини.

Витрата продуктів для приготування 10 банок салату місткістю 0,5 л, г: томати зелені або рожеиі — 3000; перець солодкий — 1000; цибуля — 700; олія соняшникова — 250; оцет 6%-ний — 300; перець чорний — 10 горошин; лавровий лист— 10 шт.

Наповнені банки стерилізують при температурі 100 °С: банки місткістю 0,5-л—25 і 1,0 л — З0 хв.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: салат




Категория: Заготовки | Добавлено 31.08.2015
Просмотров: 540 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Салат Донський"

Салат

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика