Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Пампушки пшеничні з часником
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 15:23
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Несладкие мучные блюда

Поиск

Пищевые красители и детская гиперактивность
Похмелье - как избежать и как лечиться
10 продуктов, снижающих аппетит
Боремся с перееданием и лишним весом


Пампушки пшеничні з часником


У теплій воді розчиняють дріжджі, цукор, сіль і з 1/4 підготовленого борошна замішують тісто, якому дають підійти. Потім додають решту борошна, олію, добре вимішують і знову дають підійти.

З готового тіста викачують кульки вагою по 25 г, надають їм форми булочок, дають підійти і випікають в духовці. В розтертий часник з сіллю додають олію, кип'ячену воду і добре розмішують.

Перед тим як подавати на стіл, пампушки поливають цією підливою.

На 400 г пшеничного борошна — 1 ст. ложку цукру, 12 г дріжджів, 10 г олії, 3/4 склянки води.

Для підливи — 30 г часнику, 1 ст. ложку соняшникової олїі, 1/2 склянки води або квасу-сирівцю.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пампушки




Категория: Несладкие мучные блюда | Добавлено 24.11.2014
Просмотров: 600 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Пампушки пшеничні з часником"

Пампушки

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика