Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Пампушки
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Верите ли Вы в диеты?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 11:23
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Несладкие мучные блюда

Поиск

Витамины и нектар
Ученые открыли новую зависимость между массой тела и сердечно-сосудистыми заболеваниями
Пивной живот образуется не от потребления пива
Алкоголь попадает в мозг через 6 минут после употребления


Пампушки


300 г борошна
100 мл води
8 г дріжджів
1 ст. л. цукру
1/2 ч. л. солі
1 ст. л. олії
1 яйце

Розчиніть дріжджі в теплій воді. Вода не повинна бути гарячою, а злегка теплою, бо за температури понад 45 °С дріжджі гинуть.

Всипте 1/4 частину борошна, ретельно перемішайте, накрийте рушником та поставте в тепле місце.

Якщо дуже жарко, тісто підійде й саме, якщо ні — то поставте його біля батареї, на обігрівач чи у розігріту до 40 °С духовку.

Іноді раз на 15 хвилин відкривайте духовку на 1 хвилину.

Розчиніть цукор та сіль у 1,5 ст. л. води. Коли об’єм тіста збільшиться приблизно у 2—3 рази, додайте розчин цукру та солі, решту борошна та олію. Вимішуйте тісто 3—5 хвилин, якщо потрібно, додайте більше борошна, але тісто не повинно бути крутим.

Накрийте рушником і залишіть для бродіння на 1,5 години в теплому місці. Тісто повинно збільшитися в об’ємі в кілька разів.

Готове тісто викладіть на стіл, присипаний борошном, і розділіть на кульки вагою приблизно 30 г. Формуйте пампушки з гладенькою поверхнею. Щоб не було тріщинок, витягуйте їх та тягніть нерівні частини донизу, ніби ховаєте під низ.

Викладіть пампушки на деко з папером для випікання або до форми, змащеної жиром, на відстані 0,5 см одна від одної. Накрийте рушником та залишіть, щоб підійшли, на 30—40 хвилин.

Розігрійте духовку до 180 °С. Розведіть жовток з 1 ч. л. води. Обережно змастіть пампушки за допомогою кондитерського пензля та поставте в духовку на 20—25 хвилин.

Підливка для пампушок

4 зубчики часнику
3 ч. л. води
3 ч. л. олії
1/2 пучка зелені кропу
1/2 ч. л. солі

Вимийте зелень у холодній воді, обсушіть.

Подрібніть зелень ножем і розітріть у ступі з часником і сіллю.

Додайте олію та воду, перемішайте.

Подавайте до пампушок.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: пампушки




Категория: Несладкие мучные блюда | Добавлено 19.09.2017
Просмотров: 517 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Пампушки"

Пампушки"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика