Меню сайта |
|
Категории |
|
Форма входа |
|
Друзья сайта |
-
|
Наш опрос |
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
01.06.2024, 08:47 |
|
Поиск
Чир, таратура, огірчанка
ЧИР
Розколотити ріденьке тісто з кукурудзяного борошна. Брати ложкою і кидати в солоний окріп. Дати ще раз закипіти і додати олії чи масла.
ТАРАТУТА
Узяти свіжих буряків, почистити, порізати кружальцями і варити. Як зваряться, вийняти, покришити солоних огірків, змішати з хріном, цибулею та олією.
Потім у все це налити огіркового розсолу, напівзмішаного з буряковим відваром, і поставити на холод на добу. Через добу подавати.
ОГІРЧАНКА
Покришені квашені огірки варять і заправляють кукурудзяним борошном з солодким молоком, сметаною, а як пісний день, з водою.
Похожие рецепты:
Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: закуска, закуски
|
Категория: Первые блюда | Добавлено 01.10.2014
|
Просмотров: 675
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Оставить комментарий по материалу: "Чир, таратура, огірчанка"
|
|