Щуку або судака очищають, промивають, пластують і, не здираючи шкіри, суцільною скибкою зрізують м'ясо з кісток. На такий шматок накладають один із зазначених нижче фаршів, згортають у трубку, обв'язують міцною ниткою, обкачують у яйці, посипають сухарями, смажать на розпеченій сковорідці, ставлять в духовку і доводять до готовності.
На 800 г щуки чи судака — 2 яйця, 1 /4 склянки сухарів, 4 ст. ложки вершкового масла. Фарші. Рис з яйцями. Відварюють на молоці рис, солять, додають січені варені яйця, вершкове масло і все добре перемішують.
На 0,5 склянки рису — 3 яйця, 4 ст. ложки вершкового масла.
Цибуля з сухарями. Дрібно посічену цибулю злегка підсмажують, додають сухарі, яйце, сметану і добре перемішують.
На 3 цибулини — 2 ст. ложки вершкового масла, 1/2 яйця, 0,5 склянки сухарів, 0,5 склянки сметани.