Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Крученики мукачівські
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Как Вы попали на этот сайт?
Всего ответов: 270


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 13:32
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Борьба с авитаминозом
Как я преодолела коронавирус COVID-19
Продолжительность приготовления мяса
Люди, ведущие сидячий образ жизни, приближают свою смерть


Крученики мукачівські


500 г яловичого фаршу
50 г сала
1 яйце
150 білих грибів
3 ст. л. борошна
15 г смальцю
2 цибулини
250 г домашньої сметани
сіль
чорний мелений перець
олія

Сало наріжте дрібними кубиками, змішайте з фаршем, яйцем, сіллю та чорним перцем. Відбийте фарш, беріть у одну руку та кидайте в миску з висоти 10 разів. Залиште в холодильнику на 30 хвилин. Сформуйте ковбаски, 4 см в діаметрі. Запаніруйте в борошні та обсмажте на олії зі всіх боків.

Приготуйте грибний соус. Обсмажте на смальці нарізану дрібно цибулю, додайте гриби, нарізані кубиками, смажте до золотистого кольору. Посоліть, поперчіть та влийте сметану, проваріть 2 хвилини й додайте 1/2 склянки води.

Крученики перекладіть у сотейник і залийте соусом. Тушкуйте, поки соус не загусне, 15—20 хвилин.

Готові крученики подавайте, поливаючи соусом, у якому тушкувалися гриби, і притрусивши нарізаною дрібно зеленню петрушки.

Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: крученики




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 500 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Крученики мукачівські"

Крученики

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика