Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. КРУЧЕНИКИ З ЩУКИ
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 242


Приветствую Вас, Гость · RSS 20.05.2024, 05:59
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Таблица калорийности свежей рыбы
Похмелье - как избежать и как лечиться
Подходит ли мне эта диета?
Сегодня мир празднует день рождения алкогольного коктейля Кровавая Мэри


КРУЧЕНИКИ З ЩУКИ


Із щуки вагою 1,5—2 кг зрізують шкіру і виймають всі кістки. М'якоть ріжуть на тонкі широкі скибки (по 2 на порцію) і злегка відбивають їх сікачем. Шматочки м'яса, що лишились, дрібно січуть ножем або пропускають через м'ясорубку, додають до одержаної маси розмочену у рибному бульйоні або воді булку, злегка обсмажену цибулю, сирі яйця, частину взятого масла, перець, сіль, все добре змішують і накладають цю начинку на підготовлені скибки риби, згортають їх трубкою, обв'язують ниткою, викачують у борошні і смажать на маслі. З голів і кісток риби, петрушки, моркви та лаврового листа варять бульйон і заправляють його підсмаженим борошном.

Крученики складають у сотейник, заливають заправленим рибним бульйоном і тушкують.

На гарнір подають варену картоплю, политу соусом, в якому тушкувались крученики.

На 1,5 кг щуки — 250 г вершкового масла, 180 г пшеничного хліба, 100 г пшеничного борошна, 3 яйця, 120 г ріпчастої цибулі, по 60 г коріння петрушки і моркви, 8 горошин чорного перцю, 3 лаврових листки.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: щука, крученики




Категория: Вторые блюда | Добавлено 30.09.2014
Просмотров: 547 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "КРУЧЕНИКИ З ЩУКИ"

КРУЧЕНИКИ

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика