800 г корейки або нежирного ошийка 4 цибулини 150 г копченого сала 100 г солоних огірків 6 помідорів 3 ст. л. борошна 1 ч. л. цукру сіль чорний мелений перець олія
Цибулю очистіть і дрібно наріжте.
Свинину поріжте на порційні куски, як на товченики. Відбийте, посоліть, поперчіть.
Обсмажте на помірному вогні нарізане кубиками сало, додайте половину цибулі. Смажте до м’якості. З’єднайте з очищеними від шкірочки та подрібненими огірками. Перемішайте.
На відбитий шматок свинини покладіть 1 ст. л. зажарки та сформуйте крученик. Запаніруйте в борошні й обсмажте зі всіх боків на олії.
Приготуйте соус.
Очищені від шкірочки помідори перекрутіть крізь м’ясорубку. Обсмажте решту цибулі, з’єднайте із соусом, додайте цукор, сіль та чорний мелений перець та тушкуйте 15 хвилин.
Обсмажені крученики складіть до сотейнику, залийте соусом і смажте до готовності м’яса 20—25 хвилин.