Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Годзя
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта
-


Наш опрос
Вы следите за своим весом?
Всего ответов: 235


Приветствую Вас, Гость · RSS 26.11.2024, 02:07
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Вторые блюда

Поиск

Как максимально обезопасить себя от заражения коронавирусом
Таблица калорийности мясо-колбасных продуктов
Пейте, дети, молоко - будете здоровы!
Белки (протеины)


Годзя


300 г свинячого м’яса (свинячий гуляш, ошийок чи ребра)
5 картоплин
2 цибулини
1 морквина
600 г свіжої капусти
5 твердих солоних огірків (потрібні маленькі та тугі з дрібними кісточками, солодкі — не кислі)
80 г сухої квасолі
1 склянка томатного соку
1/2 ст. л. духмяного перцю горошком
1/2 ст. л. чорного перцю горошком
3 шт. лаврового листя
сіль
вода або бульйон
олія

Квасолю залийте на ніч холодною водою. На 80 г квасолі — 1 л води.

Візьміть товстостінну каструлю або казан, добре розігрійте. М’ясо наріжте шматочками та обсмажте на олії.

Туди ж додайте замочену квасолю, накрийте кришкою та тамуйте на вогні 20—25 хвилин. Додайте нарізану великими кубиками моркву та цибулю. На той момент у казані не повинно бути води чи соку, щоб цибуля та морква трошки просмажилися.

Огірки поріжте кружальцями або півколами та додайте в казан. Додайте 1/2 склянки води. Квасоля буде дуже сильно вбирати воду, тому треба поволі доливати воду. Тушкувати приблизно 1 годину чи більше, усе залежить від м’яса та квасолі.

Картоплю поріжте середніми шматками, капусту нашаткуйте. Коли квасоля буде майже готова, додайте картоплю. Тушкуйте хвилин 15 до напівготовності картоплі та додайте нарізану капусту, лаврове листя, сіль, духмяний та чорний перець горошком, влийте томатний сік, перемішайте.

Зніміть страву з вогню, коли капуста буде ще хрумкою. Залишіть під кришкою на півгодини.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: рагу




Категория: Вторые блюда | Добавлено 18.09.2017
Просмотров: 576 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Годзя"

Годзя"

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика